Zelena luč za tekme v Kranjski Gori

Foto: Saša Despot Pokal Vitranc 2019
V Kranjski Gori potekajo zadnje priprave pred izvedbo 59. Pokala Vitranc.
Oglej si celoten članek

Kranjska Gora je dobila zeleno luč za organizacijo tekem za svetovni pokal v alpskem smučanju, ki bodo na sporedu 14. in 15. marca, sporoča Mednarodna smučarska zveza (Fis), ki je danes opravila snežno kontrolo na tradicionalnem prizorišču tekem najboljših smučarjev v tehničnih disciplinah.

V soboto, 14. marca bo najprej na sporedu veleslalom, na katerem bo Žan Kranjec znova lovil rdečo majico vodilnega s skupnem seštevku te discipline, dan kasneje pa bo še slalom.

Na podkorenski strmini so letos tekmovala že dekleta, potem ko so tekme iz Maribora zaradi slabe vremenske napovedi ter pomanjkanja snega prestavili na Gorenjsko.

Svetovni pokal za moške v alpskem smučanju se bo sicer s tekmami v hitrih disciplinah nadaljeval ta konec tedna v norveškem Kvitfjellu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.