Železar postal zmaj: Grahut v Olimpijo

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Hokejisti Telemach Olimpije so dobili novega soigralca. Po sedmih tujih okrepitvah je zmaje okrepil Žiga Grahut. Enaindvajsetletni Celjan, ki je nazadnje igral za Acroni Jesenice, je z Ljubljančani podpisal triletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

"Skupaj z Žigo smo za prihodnjo sezono iskali klub, ki bi mu pomagal do višje stopničke na njegovi nadaljnji športni poti. Čeprav smo imeli ponudbe tudi iz Danske in Slovaške, sva se na koncu skupaj odločila, da je podpis pogodbe z Olimpijo najboljša možna izbira," je ob podpisu pogodbe za spletno stran kluba dejal Grahutov zastopnik Aljoša Pilko.

"Vsi poznamo ambiciozno zgodbo v Ljubljani. Ob tem, da je na klopi stari znanec Heikki Mälkiä, so tukaj tudi izjemni navijači, ki iz hokejske tekme naredijo pravi spektakel. Zahvaljujemo se vodstvu HDD Telemach Olimpije za izkazano zaupanje, ki ga bo Žiga maksimalno upravičil na ledu," je še dodal.

Pri Olimpiji pa bo tudi v prihodnji sezoni igral Sergej Smirnov, ruski branilec je namreč za eno leto podaljšal pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    18:48 22. Junij 2012.

    bedno, ta si pa res ne zasluži olimpijinega dresa...sori

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.