Železarje okrepil Ankerst

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hokejiste kluba Acroni Jesenice je pred začetkom sezone okrepil še napadalec Jaka Ankerst: "Končno smo vse skupaj uredili oziroma našli skupni jezik, tako da bodo misli od danes usmerjene le k treningom, tekmam in izpolnitvi zastavljenih ciljev s klubom Acroni Jesenice."
Oglej si celoten članek

Hokejski klub Acroni Jesenice je podpisal enoletno pogodbo s slovenskim hokejistom Jakom Ankerstom, ki je svojo hokejsko pot sicer začel na Bledu in se lani preizkusil v Franciji, a je bila njegova želja povezana tudi z železarji. Ankerst bo pri železarjih nosil številko 26.

Ankerst, 184 centimetrov visoki in 81 kilogramov težak napadalec, bo v dresu kluba Acroni Jesenice igral vsaj eno sezono. Po podpisu pogodbe je za spletno stran Jeseničanov dejal: "Ne bom skrival, da je bilo igranje na Jesenicah moja želja. Končno smo vse skupaj uredili oziroma našli skupni jezik, tako da bodo misli od danes usmerjene le k treningom, tekmam in izpolnitvi zastavljenih ciljev s klubom Acroni Jesenice. Cilji so seveda znani, sam si želim, da bi ekipi, v kateri je vzdušje enkratno, dodal svoj delež in da bomo ob koncu sezone skupaj želi sadove."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.