Železni možje ameriškega športa

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 A. C. Green Mavericks Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Z drugim touchdownom Peytona Manninga na tekmi so Colts minuto pred koncem izena Foto: Žurnal24 Eli Manning Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Brett Favre kariera presek 1997: Ima en prstan za prvaka Super Bowla. Trikrat je Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Od leta 1992 do prejšnje nedelje je začel 297 tekem rednega dela zapored. Brett Favre je železni mož lige NFL. A fantov v ameriških ligah, ki so šli prek meje možnega, je (bilo) še kar nekaj.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.