Želi si ga klub, ki bo igral ligo prvakov

Foto: EPA Kevin kampl Bayer Leipzig
Slovenski reprezentančni vezist bo tudi v tej sezoni morda igral v najelitnejšem klubskem tekmovanju.
Oglej si celoten članek

Kevin Kampl je že pred časom napovedal, da bo zapustil Bayer iz Leverkusna, kot možne destinacije pa so se omenjali Atletico Madrid, Milan in Kitajska. A zdaj ima slovenski reprezentant novega snubca, kariero pa bi lahko nadaljeval kar v Nemčiji. zanj so se ogreli pri Red Bull Leipzigu, ki bo v tej sezoni nastopal tudi v ligi prvakov.

Kampl ima pri v minuli sezoni drugem klubu nemškega prvenstva kar nekaj občudovalcev. Športni direktor rdečih bikov je namreč njegov nekdanji trener pri Salzburgu Ralf Rangnick, avstrijski trener Ralph Hasenhüttl pa je Slovenca vodil ob njegovem igranju za nemškega drugoligaša Aalen.

Leipzig, ki išče zamenjavo za mladega Škota Oliverja Burka, ta naj bi se preselil v Premier League, se je pri Bayerju že pozanimal o ceni za Kampla. V Leverkusnu želijo za slovenskega vezista dobiti med 20 in 25 milijonov evrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.