''Želim si postati še boljši''

Slovenski reprezentant Zoran Dragić je spregovoril o razvoju svoje igre, organizaciji Miami Heat in udejstvovanju v poletni ligi NBA.
Oglej si celoten članek

''Miami Heat je ena najboljših organizacij v ligi NBA, je kot družina,'' je povedal Zoki, ki je v zadnjem času navduševal s predstavami v poletni košarkarski ligi.

''Bilo je malce noro, saj so me prvič v življenju prodali iz ene ekipe v drugo,'' je dogajanje v lanski sezoni povzel 26-letnik in dodal: ''Kot sem rekel, Miami Heat je ena najboljših organizacij, ponosen sem, da sem tukaj in poskušam jo zastopati po svojih najboljših močeh.''

''Rad bi sodeloval z osebjem in svojo igro ponesel na višji nivo. Rad bi zadeval v nizu in postal boljši košarkar.''

''Vsak dan zmečemo tisoč žog, da bi izboljšali svoj met. Treba je ostati potrpežljiv, vsak dan trdo delati v telovadnici in iti korak za korakom,'' je recept za uspeh delil eden najboljših slovenskih košarkarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.