"Želimo naprej, a možnosti so 50:50"

Foto: Žurnal24 Sebastjan Cimerotič bi v soboto utegnil debitirati za FC Ljubljana. (Foto: Saša Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Sešlar in Hadžić odhajata iz tabora zmajev. (Foto: Saša Despot) Foto: Žurnal24 Evropska nogometna zveza naj bi preiskovala tri zmaje. (Foto: Saša Despot) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Ermin Raković zanika, da bi bil sam ali kdo od soigralcev vpleten. (Foto: Saša D Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Pri Olimpiji zavračajo obtožbe in obsojajo stavniške nečednosti. (Foto: Saša Des

Your browser doesn’t support HTML5 video

Olimpijo v četrtek ob 20.45 v domžalskem športnem parku čaka prva tekma prvega kola kvalifikacij za Evropsko ligo proti Širokemu Brijegu. Zmaji si na prvi tekmi želijo zmage.
Oglej si celoten članek

Široki Brijeg bo v prvem kolu kvalifikacij za Evropsko ligo vse prej kot lahek zalogaj. Trener zmajev Safet Hadžić si pred prvo tekmo – ta se bo v Domžalah začela jutri ob 20.45 – želi zmage.

Gre za čvrsto ekipo
"Čaka nas težko delo. Gre za čvrsto, izkušeno ekipo, ki želi igrati nogomet in ve, kaj želi. Naša ekipa je mlada, nima izkušenj z evropskimi nastopi, zato bodo izjemno pomemben dejavnik naši zvesti navijači. Igralce bodo dvignili in ponesli na poti k zmagi. Idealno bi bilo, če bi zmagali brez prejetega gola," pravi Hadžić.

Zaupa Botonjiču
Po odhodu mladega Jana Oblaka v Benfico je prvi vratar zmajev Damir Botonjič. Izkušeni Botke uživa Hadžićevo polno zaupanje: "Menim, da bo vso sezono pravi in da bo glavni člen naše ožje obrambe." V zadnji vrsti bodo tekmo bržčas začeli David Kašnik, Miroslav Cvijanovič, Alen Vučkić in Erik Salkič, medtem ko na sredini igrišča vlada velika konkurenca. "Ne vem še, kdo bo začel na sredini igrišča. Odločitev bo padla pred tekmo," pravi Hadžić, ki pa verjetno ne bo mogel računati na Nika Omladiča, ki si je poškodoval gleženj.

Ubijalski napad
Olimpijo je okrepil izkušeni Ermin Rakovič, ki bi moral v tej sezoni s Sebastjanom Cimerotičem tvoriti ubijalski napad. Rakovič bo v prvi postavi že proti Širokemu, verjetno pa bo na igrišču že od prve minute tudi Cime.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.