Želita si ga Barca in Real, on pa obtožen

Foto: EPA
Foto: EPA
Theo Hernandez, ki so si ga med sezono zaželeli tako pri Barceloni kot Realu, je obtožen spolnega napada.
Oglej si celoten članek

Član madridskega Atletica, ki pa je sezono prebil na posoji pri Alavesu, Theo Hernandez se je znašel v težavah. Prijavljen je bil policiji zaradi domnevnega spolnega napada. Nogometaša je prijavilo 20-letno dekle, incident pa naj bi se zgodil v nočnem klubu v  Marbelli v soboto zvečer.

Devetnajstletni francoski igralec, ki se resno omenja kot naslednja okrepitev Reala, je demantiral incident. Dve osebi naj bi ob četrti uri zjutraj zapustili nočni klub in se napotili proti avtu, v bližini pa se je nahajalo tudi dekle, ki sta ga začela nadlegovati. Po nekaj minutah naj bi dekle vrgla iz vozila, ta pa si je pri tem poškodovala koleno in nato obiskala bolnišnico.

Hernandezovi odvetniki trdijo, da v pričevanju dekleta mrgoli nedoslednosti ter da ne obstajajo razlogi za to, da bi bil nogometaš obtožen spolnega napada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.