Zelo draga brca Porzingisa: "To ni bil moj namen"

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Vodstvo lige NBA je kaznovalo zvezdniškega soigralca Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

Kristaps Porzings bo moral plačati 15.000 dolarjev kazni zaradi brcanja žoge na tekmi z Golden State Warriors.

Poteza košarkarskega zvezdnika je bila odraz nakopičenih frustracij, potem ko je imel po več 25 minutah igre in 15 pokusih iz igre (4/15) na računu še vedno enomestno številko točk.

Njegova brca sicer ni bila močna ali zlonamerna, vendar mu je liga NBA vseeno izrekla precej visoko denarno kazen, saj bi lahko s svojim dejanjem poškodoval katerega izmed gledalcev na tribuni.

Porzingisa je zaradi brcanja žoge doletela tudi izključitev, med odhajanjem z igrišča pa je navijačem ponudil svoje opravičilo.

"Tekma se ni odvijala po naših željah, še posebej ne po mojih," je dejal na novinarski konferenci. "Frustracije so se nakopičile in narobe sem reagiral. Opravičil sem se navijačem, ki so sedeli tam. Nisem imel namena žoge brcniti proti njim. Bil sem frustriran. To je vse," je dodal košarkar Dallasa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.