Žemlja hitro iz Pekinga

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenski teniški igralec Grega Žemlja je na glavnem turnirju ATP v Pekingu z nagradnim skladom 2,1 milijona dolarjev, kjer je nastopil kot srečni poraženec, izgubil v prvem kolu.
Oglej si celoten članek

Po uri in osmih minutah igre je Grega Žemlja namreč gladko (4:6, 1:6) izgubil proti Italijanu Fabiu Fognininju, 34. igralcu z lestvice ATP.

Katarina Srebotnik je uspešno začela nastope v dvojicah na turnirju WTA v Pekingu z nagradnim skladom 4,5 milijona dolarjev. V paru s Čehinjo Kveto Peschke, s katero sta prvi nosilki turnirja, sta v drugem kolu po uri in 15 minutah s 6:2, 4:6 in 10:4 premagali češki sestrski par, Karolina in Kristyna Pliškova.

Peking, turnir, ATP (2,1 mio USD), 1. kolo:
Fabio Fognini (Ita) : Grega Žemlja (Slo) 6:4, 6:1

Dvojice, 2. kolo:

Katarina Srebotnik/Kveta Peschke (Slo/Češ/1) : Karolina/Kristyna Pliškova (Češ) 6:2, 4:6 in 10:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.