Žemlja in Bedene izpadla v konkurenci dvojic

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Grega Žemlja in Aljaž Bedene sta neuspešno začela tretji letošnji turnir za grand slam, izpadla sta namreč v konkurenci dvojic.
Oglej si celoten članek

V Wimbledonu sta Grega Žemlja in Aljaž Bedene v 1. krogu v konkurenci dvojic morala priznati premoč Tajcema, bratoma dvojčkoma, Sanchaiju in Sonchatu Ratiwatani, ki sta slavila s 6:3, 6:4, 5:7 in 7:6 (3).

Slovenska dvojica je prva dva niza začela slabo in se obakrat takoj znašla v zaostanku z 0:2 v igrah, prednost pa sta Tajca znala obdržati. Tretji niz se je začel bolj izenačeno, a že v tretji igri sta Slovenca spet izgubila igro na svoj servis. A to ju ni zmedlo, takoj sta vrnila z enako mero in izid izenačila na 2:2, povedla in na koncu z "breakom" niz dobila s 7:5. V četrtem nizu sta bila onadva tista s pobudo, hitro sta prišla do prednosti s 4:1, vendar sta ju Tajca v nadaljevanju ujela in bila nato bolj zbrana v podaljšani igri.

Jutri v akcijo vsi trije Slovenci

Žemlja in Bedene bosta na sveti travi ob Blažu Kavčiču nastopila tudi v posamični konkurenci. Žemlja (55. z lestvice ATP) se bo v 1. krogu udaril z Američanom Michaelom Russellom (95.), tekmec Bedeneta (90. na lestvici ATP) je Argentinec Leonardo Mayer (84.), Kavčiča (132.) pa čaka Nemec Jan-Lennard Struff (115.).

Wimbledon (moške dvojice), 1. krog:

Ratiwatani/Ratiwatani (Taj) : Žemlja/Bedene 6:3, 6:4, 5:7 in 7:6 (3)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.