Žemlja in Kavčič do skupne lovorike

Foto: EPA
Foto: EPA
Blaž Kavčič in Grega Žemlja sta zmagovalca turnirja serije challenger v konkurenci dvojic.
Oglej si celoten članek

Najtrofejnejša slovenska teniška igralca Grega Žemlja in Blaž Kavčič sta moči združila na turnirju serije challenger v Sacramentu z nagradnim skladom 100.000 dolarjev in nekoliko nepričakovano prišla do končne zmage. V finalu sta premagala Nemca Dustina Browna in Daniela Brandsa s 6:1, 3:6 in 10:3.

Za slovenska igralca je to drugi naslov med dvojicami na turnirjih challenger. Žemlja je slavil že leta 2011 v Ljubljani, Kavčič pa 2012 v Braziliji.

Zmaga slovenskega para je odlična novica za selektorja Blaža Trupeja, ki ga konec meseca čaka obračun za obstanek v prvi evroafriški skupini Davisovega pokala proti Litvi. Dvoboj bo med 30. oktobrom in 1. novembrom potekal v Kranju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.