Žemlja in Maša začela odlično

Foto: Žurnal24 Udarci Gregorja Žemlje so bili dovolj močni, da se je prebil v drugo kolo kvalif
Gregor Žemlja in Maša Zec Peškirič sta odlično začela kvalifikacije v Wimbledonu. Žemlja je v prvem kolu z 2:1 v nizih ugnal Brazilca Caia Zampierija, Maša pa z 2:0 Catalino Castano.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralci so uspešno začeli kvalifikacije za wimbeldonski turnir. Vsi trije predstavniki so dobili dvoboje prvega kola, pri moških sta bila uspešna Aljaž Bedene in Grega Žemlja, pri ženskah pa Maša Zec Peškirič. Žal pa je Bedene v drugem kolu že izpadel, s 6:2 in 6:4 ga je premagal 11. nosilec, Turek Marsel Ilhan.

V torek je najprej Žemlja s 4:6, 6:4 in 6:1 premagal Brazilca Caia Zampierija, nato pa je Zec Peškiričeva s 7:5 in 6:2 ugnala Kolumbijko Catalino Castano.

Wimbledone, kvalifikacije, prvo kolo (M):

Gregor Žemlja (Slo/6) : Cai Zampieri (Bra) 4:6, 6:4, 6:1

Drugo kolo:

Aljaž Bedene (Slo) : Marsel Ilhan (Tur/11) 2:6, 4:6

Wimbledone, kvalifikacije, prvo kolo (Ž):

Maša Zec Peškirič (Slo) : Catalina Castano (Kol) 7:5, 6:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.