Žemlja končal (pre)hitro

Foto: Žurnal24 sport_zemlja_ljubljana_rovan
Po Maši Zec Peškirič je nastope v prvem kolu kvalifikacij za odprto teniško prvenstvo ZDA končal tudi Grega Žemlja. Šestega nosilca kvalifikacij je izločil Brazilec Julio Silva.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Grega Žemlja ne bo nastopil na glavnem turnirju odprtega prvenstva ZDA v New Yorku. Slovenec, sicer šesti nosilec kvalifikacij, je namreč že v prvem kolu izgubil proti Brazilcu Juliu Silvi s 6:3, 2:6 in 2:6. Že pred tem je v kvalifikacijah za ženski turnir izpadla tudi Maša Zec Peškirič, tako da bo slovenske barve na glavnem turnirju letos predstavljala le Polona Hercog, ki se bo v 1. kolu pomerila z eno izmed kvalifikantk.

US Open se začne v ponedeljek, skupni nagradni sklad pa znaša 22,5 milijona dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.