Žemlja naprej, čaka ga Južnij

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenski teniški igralec Grega Žemlja se je uvrstil v drugi krog turnirja ATP v Zagrebu z nagradnim skladom 450 tisoč evrov. Drugi najboljši slovenski igralec na lestvici ATP je v uvodnem krogu premagal Hrvata Antonia Veića s 7:6 (5) in 7:6 (6).
Oglej si celoten članek

Grega Žemlja se bo v naslednjem kolu pomeril z Rusom Mihailom Južnijem. Tretji nosilec turnirja je bil v uvodnem kolu boljši od Ukrajinca Sergeja Stahovskega s 6:4 in 7:6 (4). V hrvaški prestolnici je nastopal tudi Blaž Kavčič, v prvem kolu pa je moral priznati premoč Hrvatu Ivu Karloviću, ki je zmagal s 7:6 (2) in 6:3.

Zagreb, ATP (398.250 evrov), 1. kolo:

Grega Žemlja (Slo) : Antonio Veić (Hrv) 7:6 (5), 7:6 (6);
Dudi Sela (Izr) : Andreas Beck (Nem) 3:6, 6:3, 6:2;
Guillermo Garcia-Lopez (Špa) : Daniel Evans (VBr) 6:4, 1:6, 6:1;

Osmina finala:

Robin Haase (Niz/7) : Matthias Bachinger (Nem) 7:6 (4), 3:6, 6:3;
Jürgen Melzer (Avt) : Andreas Seppi (Ita/5) 6:2, 6:3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.