Žemlja preskočil prvo oviro

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Najboljši slovenski teniški igralec Grega Žemlja je dobro začel kvalifikacije za masters ATP v Cincinnatiju z nagradnim skladom 3,079 milijona dolarjev.
Oglej si celoten članek

Šesti nosilec kvalifikacij Grega Žemlja je po treh nizih in 100 minutah igre s 3:6, 6:2 in 6:4 premagal domačina Denisa Kudlo, 109. igralca sveta.

To je pomembna zmaga za Žirovničana, ki je ameriško turnejo na trdi podlagi začel z dvema porazoma v prvih krogih turnirjev v Washingtonu in Montrealu, tokrat pa mora igrati kvalifikacije. Za preboj na glavni del Žemlja potrebuje še eno zmago. V drugem krogu kvalifikacij se bo pomeril s 70. igralcev sveta, Francozom Edouardom Roger-Vasselinom.

V kvalifikacijah mastersa v Cincinnatiju bo danes ponoči po slovenskem času zaigral tudi Aljaž Bedene, ki ga čaka dvoboj s tretjim nosilcem kvalifikacij, Rusom Dmitrijem Tursunovom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.