Žemlja se bo pomeril s prvim nosilcem

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Grega Žemlja še naprej rešuje slovensko čast na domačem turnirju Slovenia Open v Portorožu.
Oglej si celoten članek

Grega Žemlja, nekdanji 43. igralec sveta, je na domačem tzurnirju serije Challenger v Portorožu uspešno preskočil še eno oviro in si zagotovil nastop v četrtfinalu.

Kranjčan je na obračunu osmine finala premagal Srba Marka Tepavaca s 6:4, 7:6(1) in ostaja v igri za končno lovoriko, ki jo je v Portorožu osvojil že leta 2013.

"Glede na to, da sem se prvič srečal z njim, nisem točno vedel, kaj lahko pričakujem. Bil sem dovolj osredotočen, da sem v ključnih trenutkih igral, kot znam. Veliko težje bo v polfinalu," je povedal Žemlja, ki se bo v polfinalu pomeril s prvim nosilcem Florianom Mayerjem.

Slovenia Open, četrtfinale:

Grega Žemlja (Slo/4) - Marko Tepavac (Srb) 6:4, 7:6 (1);
Aleksander Kudrajčev (Rus/7) - Renzo Olivo (Arg/2) 6:2, 6:4;
Danijel Medvedev (Rus/) - Marton Fucsovics (Mad/6) 6:3, 6:2;
Florian Mayer (Nem/1) - Adrian Menendez Maceiras (Špa) 6:0, 6:3;

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.