Žemlja vzel slovo od Hamburga

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljši slovenski tenisač Grega Žemlja v drugem krogu turnirja v Hamburgu ni imel nobenih možnosti proti višje rangiranemu Špancu.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Grega Žemlja je nastope na turnirju v Hamburgu z nagradnim skladom 1,51 milijona evrov končal v drugem krogu. Od najvišje uvrščenega slovenskega igralca na lestvici ATP je bil boljši osmi nosilec Španec Guillermo Garcia-Lopez s 6:2, 6:2.

Žemlja, ki je na novi lestvici ATP na 151. mestu, je v prvem krogu premagal 17-letnega Nemca Marvina Möllerja s 6:1 in 6:2, danes pa ni imel pravih možnosti proti precej bolje uvrščenemu tekmecu z lestvice ATP. Španec, 56. igralec sveta, je za drugi medsebojni uspeh po letu 2013 proti Žemlji potreboval uro in 15 minut.

ATP 500, Hamburg, 2. krog:

Guillermo Garcia-Lopez (Špa/8) - Grega Žemlja (Slo) 6:2, 6:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.