Žemlja že izpadel

Foto: Žurnal24 Juan Pablo Guzman
Že v prvem krogu teniškega turnirja serije challenger, ki se je danes začel v Ljubljani, je nastop končal eden od šesterice slovenskih predstavnikov Grega Žemlja.
Oglej si celoten članek

Zanj je bil v prvem krogu 42.500 evrov vrednega turnirja BMW Ljubljana Open pretežak tekmec drugi nosilec, Argentinec Juan Pablo Guzman, ki je zmagal s 6:3, 6:7 in 6:2. Uspešnejši je bil mladi Janez Semrajc, ki je gladko ugnal Nemca Larsa Übla s 6:4, 6:1.

Drugi Slovenci v torek
V torek, ko bodo ob 15.45 tekmovanje tudi uradno odprli, bodo nastopili še preostali slovenski igralci. Rok Uršič se bo že v prvem krogu pomeril s prvim nosilcem, Argentincem Juanom Pablom Brzezickim, Zoran Golubovič s tretjim nosilcem, Francozom Mathieujem Montcourtom, Marko Tkalec se bo za uvrstitev v drugi krog pomeril z Avstralcem Rameezom Junaido, Blaž Kavčič pa se bo spopadel s Hrvatom Sašo Tuksarjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.