Žena in bodoča svakinja zaploskali Kličku

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Kličko je nazadnje premagal Poljaka Alberta Sosnowskega. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Boks je bil vedno znan po lepih dekletih. Dvoboj (in zmago) za naslov svetovnega prvaka po verziji WBC, ki si ga je spet prisvojil Vitalij Kličko, si je ogledala tudi njegova žena, zraven je bila tudi bodoča svakinja ...
Oglej si celoten članek
Več utrinkov z dvoboja in mični ženski del z nogometno gostjo v prvih vrstah si oglejte v galeriji!

Ukrajinski boksar Vitalij Kličko je ubranil naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji WBC, potem ko je v Gelsenkirchnu pred 60.000 gledalci s tehničnim knockoutom v deseti rundi premagal poljskega izzivalca Alberta Sosnowskega. Osemintridesetletni Kličko je proti lažjemu nasprotniku prevladoval cel dvoboj, kar je na koncu tudi pripeljalo do predčasne prekinitve borbe.

Kličko, ki je vknjižil 40. zmago kariere (38. s KO), je naslov ubranil že četrtič od osvojitve naslova leta 2008. Po pisanju medijev naj bi se Kličko v naslednjem dvoboju meril z Britancem Davidom Hayem, svetovnim prvakom po verziji WBA. Vitalijev brat Vladimir je prvak po verzijah WBO, IBF in IBO.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.