Žena nogometnega zvezdnika: "Mož je v bolnišnici, jaz ne morem niti požirati"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zaradi koronavirusa je prišlo do prave drame na domu nogometnega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Nekdanji ruski nogometni reprezentant Pavel Pogrebnjak se je okužil s koronavirusom, so sporočili iz njegovega aktualnega kluba, Ural Jekaterinburga.

Toda nekdanji strah in trepet nasprotnih vratarjev ni osamljeni primer v družini Pogrebnjak, saj naj bi se okužila celotna družina, katero sestavljajo še soproga Maria Šatalova-Pogrebnjak ter trije sinovi, Artem, Pavel in Aleksej.

Prav žena nekdanjega najboljšega strelca Pokala UEFA je javnosti razkrila dramo, ki se je dogajala v nogometaševi družini:

"Moža imam v bolnišnici, saj so mu ugotovili vnetje pljuč. Danes je za nami že tretji dan boja z boleznijo, najbolje se drži Pavel mlajši, ki edini nima povišane temperature."

"Sama osebno ničesar ne voham, telo mi je popolnoma oslabelo, grlo pa imam tako zatečeno, da ne morem požirati. Niti vode. Najstarejši sin Artem grozno kašlja ter bruha. Da je mož okužen, smo ugotovili po testih v klubu. Nato pa mu je ponoči temperatura zrastla na 38 stopinj," je razkrila dogajanje v družini Pogrebnjak žena Maria.

Foto: Profimedia Pavel Pogrebnjak

Pavel Pogrebnjak je bil sicer svoj čas eden najbolj smrtonosnih napadalcev na svetu. Leta 2008 je bil najboljši strelec Pokala UEFA, katerega je istega leta tudi osvojil s svojim Zenitom iz Sankt Peterburga. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.