Žena objavila nogo Realove zvezde: "To sem morala storiti"

Foto: Epa
Foto: Epa
Urugvajski zvezdnik je pokazal izjemno predanost in zvestobo grbu kraljevega kluba.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je na povratni četrtfinalni tekmi lige prvakov remizirali z Liverpoolom (0:0) in si po zaslugi zmage na domačem terenu (3:1) priigral uvrstitev med najboljše štiri ekipe.

Liga prvakov Madrid vzdržal nalet Liverpoola, Manchester City na zmenek miljarderjev

Foto: Epa zinedine zidane Na enem od zadnjih treningov španskega velikana se je poškodoval Federico Valverde, kar je ob odsotnosti Sergia Ramosa, RaphaelaVaraneja, Danija Carvajala in Lucasa Vasqueza pomenilo pravo malo katastrofo za trenerja Zinedine Zidana.

Kljub hudim bolečinam je Valverde stisnil zobe in na Anfieldu, kjer se je ob zdesetkani obrambni vrsti Reala moral znajti v vlogi desnega bočnega branilca, odigral polnih 90 minut.

Zdravstveno stanje 22-letnega Urugvajca javnosti ni bilo znano, dokler se ni na družbenih omrežjih oglasila njegova izbranka Mina Bonino, ki je z objavo fotografije razkrila, v kakšen stanju je bila nogometaševa noga samo nekaj ur pred tekmo.

"To je bilo danes popoldne. Ničesar nisem hotela objaviti pred koncem tekme in prepričana sem, da me boste nekateri obsojali, vendar sem to morala storiti zaradi tvojega truda in ker ti ni bilo nikoli nič podarjeno. Iz dneva v dan te spodbujajo, da bodi čvrst, danes pa si to dokazal. Ti si naš ponos," je zapisala v podporo svojemu izbrancu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.