Ženske so se ''metale'' po njem

Foto: EPA
Foto: EPA
Belgijski reprezentant Marouane Fellaini, ki brani barve liverpoolskega Evertona, je razkril, zakaj je zapustil svetovno prestolnico popularne glasbe. Fellaini je v mestu tako priljubljen, da so ga neprestano nadlegovale predstavnice nežnejšega spola.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Evertona Marouane Fellaini je zapustil Liverpool in se preselil v 50 kilometrov oddaljeni Manchester. Belgijski reprezentant je zatrdil, da se je tako odločil zaradi vsiljivih predstavnic nežnejšega spola, ki so ga nadlegovale, kadarkoli se je pojavil na ulici.

''Nisem več zdržal v Liverpoolu. Preveč ljudi me je prepoznalo in ženske so se pogosto 'metale' po meni,'' je povedal 25-letnik in dodal: ''Ne želim biti velika zvezda, ki jo vsak dan lovijo fotografi. V Manchestru nisem tako prepoznaven in mojo zasebnost spoštujejo veliko bolj kot v Liverpoolu.''

Fellaini v zasebnem življenju prijateljuje z Laro Binet, nekdanjo finalistko izbora za Miss Belgije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.