Zgodaj oddal kandidaturo za zadetek sezone

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na srečanju elitne angleške lige so gledalci videli čudovit gol.
Oglej si celoten članek

Na stadionu Villa Park v Birminghamu je Aston Villa v okviru drugega kola angleške Premier League gostila Newcastle United in prišla do zmage (2:0).

Prvi gol je padel v končnici prvega polčasa. Pod zadetek se je podpisal Danny Ings, nedavna okrepitev Ville, potem ko se je klub moral sprijazniti z odhodom Jacka Grealisha. In Ings je upravičil sloves izjemnega golgeterja, saj je po podaljšani podaji iz avta lepo zatresel mrežo s "škarjicami". To je bil njegov drugi gol na prav toliko tekmah.

Na ostalih sobotnih srečanjih je aktualni prvak Manchester City zlahka ugnal Norwich City (5:0), Liverpool je zanesljivo premagal Burnley (2:0). Crystal Palace si je na londonskem derbiju razdelil plen z novincem Brentfordom (0:0), Brighton je bil boljši od Watforda (2:0), Leeds pa je v razburljivem obračunu remiziral z Evertonom (2:2).

V nedeljo bo na sporedu veliki londonski derbi med Arsenalom in Chelseajem, Southampton bo gostil Manchester United, Wolves pa Tottenham. V ponedeljek bo West Ham pričakal Leicester.

Stanje se slabša Legendarni rdeči vrag zbolel za neozdravljivo boleznijo

Premier League, 2. kolo:

Liverpool - Burnley 2:0 (1:0)
Aston Villa - Newcastle United 2:0 (1:0)
Manchester City - Norwich City 5:0 (2:0)
Leeds United - Everton 2:2 (1:1)
Crystal Palace - Brentford 0:0 (0:0)
Brighton&Hove Albion - Watford 2:0 (2:0)

NEDELJA:
Southampton - Manchester United
Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur
Arsenal - Chelsea

PONEDELJEK:
West Ham United - Leicester City

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.