Zgodba za vnuke: vratar izenačil v 94. minuti

Kendrick Dania je vratar nogometnega moštva Britannia, ki nastopa v državnem prvenstvu Arube. Čuvaju mreže je uspelo to, kar so poslušali številni njegovi kolegi, pa jim ni uspelo. V 94. minuti je namreč zadel in svoji ekipi priboril točko.
Oglej si celoten članek

V državnem prvenstvu Arube sta se pomerili ekipi Britannie in Nacionala. Slednji so v 94. minuti na gostovanju vodili z 2:1, njihov trener pa je opravil še zadnjo taktično menjavo. Domači so imeli na voljo le še prosti strel na sredini igrišča, v napad je zdrvel tudi vratar Kendrick Dania.

Dolga žoga se je večkrat odbila v kazenskem prostoru, zmedeno reakcijo branilcev Nacionala pa je izkoristil Dania, ki je pokazal dobro predvidevanje, kam bo žoga padla (za vratarja nič nepričakovanega) in z drsečim startom okroglo usnje poslal v mrežo.

Sledilo je seveda izjemno veselje domače enajsterice, saj jim je vratar zagotovil točko v praktično zadnji sekundi. Velikokrat smo že videli, da se vratar v zadnjih trenutkih tekme seli pred nasprotnikov gol, le redki pa so primeri, ko to dejansko obrodi sadove. Dania ima sedaj zgodbo, ki jo bo lahko pripovedoval vnukom ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.