Zgodovinska tekma za slovenske skakalke

Foto: Profimedia ema klinec urša bogataj
V boj za kolajno.
Oglej si celoten članek

Danes ob 16.15 se bo v Seefeldu začela ekipna tekma smučarskih skakalk na svetovnem prvenstvu v smučarskih skokih, na katerih bodo Slovenke skušale uresničiti cilj selektorja Zorana Zupančiča - to je medalja. Slovenske skakalke so bile na generalki pred SP na Ljubnem druge za prvimi favoritkami, Nemkami.

Zupančič je ekipo določil po ponedeljkovih treningih, po katerih je iz ekipe izpadla Maja Vtič. Na obeh treningih je bila med Slovenkami najbolj razpoložena Urša Bogataj. Poleg nje bodo na prvi ekipni tekmi v zgodovini SP za smučarske skakalke nastopile še Nika Križnar, Špela Rogelj in Jerneja Brecl.

Slednja je dobila interni dvoboj za ekipno in sredino posamično tekmo proti Vtičevi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.