Zgrešil prazen gol s pol metra

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Na tekmi belgijskega prvenstva smo že dobili resnega kandidata za 'kiks' sezone.
Oglej si celoten članek

V 9. kolu belgijskega prvenstva sta se pomerila Zulte-Waregem in Wasterlo, precej presenetljivo pa so povedli gostje. Ti so imeli na polovici prvega dela še eno izjemno priložnost, a je 25-letni Latvijec Eduards Višnakovs zgrešil s pol metra. Po podaji v kazenski prostor se je napadalec znašel sam na drugi vratnici, v padcu prišel do žoge, a namesto, da bi jo potisnil v mrežo, jo je poslal mimo vrat.

Potek dvoboja se je nato popolnoma spremenil. Domači so že do polčasa dvakrat zadeli, nato pa so bili enako učinkoviti še v uvodnih minutah drugih 45 minut. V 52. minuti je bil tako rezultat že 4:1 za gostitelje. Westerlo, ki je tako ostal zadnji na lestvici belgijskega prvenstva, je nato le še ublažil poraz, dvoboj se je končal z zmago domačih s 4:2. Zulte-Waregem je po devetih kolih drugi, ima tri točke manj od presenetljivo vodilnega Oostendeja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:55 27. September 2015.

    Naredi se tudi najboljšim................

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.