Židak: Bilić bo v ponedeljek odšel

Foto: Žurnal24 Slaven Bilić ne bo novi trener nogometašev Schalkeja.
Kolumnist hrvaškega spletnega portala jutarnji.hr, Tomislav Židak, je v svoji redni sobotni kolumni 'Iz maksimirske šume' zapisal, da naj bi Slaven Bilić v ponedeljek zapustil klop 'vatrenih'.
Oglej si celoten članek
Tomislav Židak v svoji redni tedenski kolumni 'Iz maksimirske šume' (Iz maksimiskega gozda), ki jo piše za hrvaški spletni portal jutarnji.hr, ponavadi piše o dogajanju v zagrebškem Dinamu. Tokrat pa se Židak ni ukvarjal z Dinamom in veliko zmago proti škotskemu Heartsu s 4:0 v zadnjem kolu kvalifikacij za Evropsko ligo. Židak je tokratno kolumno namreč namenil hrvaškemu selektorju Slavanu Biliću in možnostih o njegovem odhodu iz klopi 'vatrenih'. Židak je tako zapisal, da naj bi Bilić v ponedeljek zapustil klop hrvaške reprezentance! Kot možne naslednike pa je omenil Igorja Štimca, Branka Ivankovića in Zlatka Kranjčarja. Če ima Židek prav, bomo videli v ponedeljek.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.