Zidane bo delal čistko, a en zvezdnik ostaja

Foto: Epa
Foto: Epa
Ob številnih odhodih je eden izmed zvezdnikov Reala podaljšal pogodbo.
Oglej si celoten članek

Nemški nogometni reprezentant Tony Kroos je bil označen za enega glavnih krivcev za slabo sezono nogometašev Reala iz Madrida, zaenkrat še evropskih prvakov, a trener Zinedine Zidane ga je vseeno želel zadržati v ekipi. V svoji nameri je očitno uspel, saj je 29-letni Nemec še za eno leto podaljšal pogodbo. Nova pogodba ga bo vezala do junija 2023. Zidane sicer ne skriva načrtov, da bo po neuspešni sezoni popolnoma prevetril zasedbo. 

Med navijači kluba so izvedli anketo, med tistimi, ki naj bi predstavljali nove obraze pri Realu, pa si privrženci belega baleta najbolj želijo videti Belgijca Edena Hazarda, najmanj pa Francoza Paula Pogbaja. V anketi je sodelovalo 160.000 navijačec, vsak tretji (53.700) pa je oddal glas za dosedanjega vezista Chelseaja.

Karte na mizi Bale grozi Realu: "51 milijonov, ali pa ostanem in igram golf!"

"Sprejel sem odločitev, a vse ni odvisno le od mene. Klub sem obvestil pred nekaj tedni, a še vedno čakam na odgovor," je sicer izjavil Hazard, ki naj bi se že vse dogovoril s kraljevim klubom, do sestanka je po poročanju španskih medijev prišlo v Monte Carlu. 

Foto: Profimedia Eden Hazard

Na drugo mesto seznama želja so navijači postavili mladega napadalca Eintrachta Luko Jovića (34.700 glasov), na tretje Danca Christianaa Eriksen (25.300) iz Tottenhama, na četrto PSG-jevega brazilskega zvezdnika Neymarja (16.900), na peto pa člana Lyona Tanguyja Ndombeleja (16,400). Šele na šesto mesto se je uvrstil nogometaš svetovnih prvakov in Manchester Uniteda Pogba, ki je prejel 13.800 glasov.

Real Madrid je sezono končal na tretjem mestu španske lige, osvojil je 68 točk, kar je najmanj v zadnjih 17 letih. Kraljevi klub je zabeležil kar 12 porazov, kar se mu ni zgodilo v zadnjih dveh desetletjih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.