Zidane bo direktor Reala, želi Neymarja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tudi danes smo zbrali nekaj zadnjih novic z nogometne tržnice: Arsenal je zavrnil prvo ponudbo Uniteda za Nasrija, Tottenham ne da Modrića, Brown zapušča Manchester, Real, v katerem bo Zidane postal športni direktor, pa še naprej želi Neymarja.
Oglej si celoten članek

Zidane bo direktor

"Postal bom direktor za nogomet pri prvi ekipi," je razkril legendarni Zinedine Zidane in to pri madridskem Realu. Njihov nekdanji igralec je bil doslej svetovalec predsednika Florentina Pereza, zdaj pa bo zamenjal Jorgeja Valdana. V novo službo ga je prepričal trener José Mourinho. Francoski branilec Raphael Varane je v klub prišel prav po Zidanovem nasvetu, zdaj pa si bo 39-letnik prizadeval za prihod Neymarja. "Je kot Robinho, a še boljši za doseganje golov."

Neymar: "Želim ostati"

Zidanu letos Brazilca Neymarja bržkone ne bo uspelo prepričati. "Rad bi ostal pri Santosu," je zatrdil mladenič, ki te dni igra na Copi Americi. "Povsem sem osredotočen na reprezentanco. Ne vem, kaj se dogaja v domovini. Oče in agent urejata stvari. A moja želja je, da s Santosom odigram klubsko svetovno prvenstvo."

Za Nasrija 28 milijonov

Arsenal je zavrnil prvo ponudbo Manchester Uniteda za francoskega vezista Samirja Nasrija. Ponudili so 22 milijonov evrov. Topničarji zahtevajo 28 milijonov. Zdaj so na potezi rdeči vragi, da razmislijo, ali dvigniti ponudbo za nogometaša, ki je v minuli sezoni dal 10 golov. Manchester je letos podpisal že s tremi novinci: Philom Jonesom, Ashleyjem Youngom in Davidom de Geo.

Brown zapušča Manchester

Dolgoletni nogometaš angleškega prvaka Uniteda Wes Brown bo kariero nadaljeval v vrstah Sunderlanda. Enaintridesetletnik, ki se je rdečim vragom pridružil kot 13-letnik, od leta 1996 pa je bil član prve ekipe, je s Sunderlandom podpisal štiriletno pogodbo, saj minulo sezono v dresu Uniteda ni veliko igral. Pri Sunderlandu niso razkrili, koliko so odšteli za Browna, ki je z Manchestrom osvojil pet naslovov angleškega prvaka. Po Brownu se je Sunderlandu pridružil še 30-letni John O'Shea, ki je z novimi delodajalci podpisal štiriletno pogodbo.

Modrić ostaja

Hrvaški reprezentant Luka Modrić bo moral ostati v Tottenhamu, čeprav si želi v mestnega tekmeca Chelsea. "Imeli smo zelo dober pogovor in kot sem dejal pred časom: Modrić ne bo prodan. To je konec zgodbe," je zatrdil predsednik Tottenhama, Daniel Levy. "Prepričan sem, da bo med njim in soigralci vse v redu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.