Zidane, Carlos & Co. spet v majici Reala

Foto: EPA real manchester united dobrodelna tekma Foto: EPA roberto carlos real manchester united dobrodelna tekma Foto: EPA zidane real manchester united dobrodelna tekma Foto: EPA real manchester united dobrodelna tekma Foto: EPA real manchester united dobrodelna tekma
Nekdanji zvezdniki Reala in Manchester Uniteda so se v Madridu pomerili na dobrodelni tekmi. Slavil je beli balet.
Oglej si celoten članek

Na stadionu Santiaga Bernabeua je bila pred 60.000 gledalci odigrana dobrodelna tekma med Realom in Manchester Unitedom, katere izkupiček je bil namenjen pomoči potrebnim v Afriki. Bivši Realovi zvezdniki - med drugimi so nastopili Zinedine Zidane, Roberto Carlos, Emilio Butragueno … -, so slavili s 3:2. Gole zanje so prispevali Fernando Morientes, Luis Figo in Fernando Redondo, za nekdanje rdeče vrage, ki so jim pomagali tudi Andy Cole, Dwight Yorke in Edwin van der Sar, pa sta zabila Lee Sharpe in Teddy Sheringham.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.