Zidane na pomoč Realu

Foto: Žurnal24 José Mourinho bo pri kadrovanju odslej sodeloval z Zinedinom Zidanom. (Foto: Reu Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo Foto: Žurnal24 Kaka (levo), Lass Diarra in Karim Benzema Foto: Žurnal24 Jose Mourinho Foto: Žurnal24 Mesut Oezil (levo) in Sami Khedira Foto: Žurnal24 Mourinho in Zidane Foto: Žurnal24 Ali se bo José Mourinho smejal tudi po šestem obračunu s Harryjem Redknappom? (F Foto: Reuters Mourinho in Zidane Foto: Žurnal24 Cris, branilec Lyona Foto: Žurnal24 Claude Puel, trener Lyona
Lyon je v Ligi prvakov trn v peti Reala, ki si po šestih letih bolj od vsega želi uvrstiti v četrtfinale. Zato je na pomoč z nasveti poklical tudi Zinedina Zidana. Tekma v torek s komentarjem v živo na zurnal24.si.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je v Lyonu, kjer na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov gostuje v torek ob 20:45, doživel tri zaporedne poraze. Zadnjič so Francozi premagali kraljevi klub v pretekli sezoni, ko so mu zaprli vrata v četrtfinale. Tej tradiciji želijo v Madridu napraviti konec, zato se je na tiskovni konferenci ob trenerju Joseju Mourinhu pojavil tudi nogometni "vohun" Zinedine Zidane, ki pa je moral domovinska čustva pustiti ob strani. "Tukaj sem, da pomagam moštvu. Upam, da se bo dobro razpletlo za Real,“ je dejal Zizou, ki z Realom sodeluje kot svetovalec, marsikaj je verjetno prišepnil tudi Mourinhu.

Portugalski trener Madridčanov je nato dejal: "Real se šest let ni uvrstil v četrtfinale Lige prvakov. Inter pa je petdeset let ni osvojil." Portugalec, ki je imel jasno v mislih svoj lanski naslov z Interjem, je dodal še: "Lyon je zahteven tekmec, ki ve kako igrati takšne tekme. Ampak mi smo Real Madrid. Statistika in zgodovina sta pozabljeni.“ Mourinho utegne postati prvi trener, ki bo Ligo prvakov osvojil s tremi različnimi klubi. S Portom jo je osvojil, ko je imel v ekipi tudi Ricarda Carvalha. "Vsi vemo, kako pomembna je Liga prvakov za naš klub. Obe tekmi moramo odigrati na visoki ravni, pomembno pa je tudi zadeti v gosteh,“ je prepričan Carvalho.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.