Zidane: Real potrebuje pomoč navijačev

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Eden najboljših nogometašev vseh časov Zinedine Zidane je pred povratno tekmo polfinala Lige prvakov navijače belega baleta pozval, naj nogometašem priskočijo na pomoč.
Oglej si celoten članek

Dva dni pred povratno tekmo polfinala nogometne Lige prvakov med Real Madridom in münchenskim Bayernom je nekdanji zvezdnik španskega kraljevega kluba Zinedane Zidane pozval navijače, naj v čim večjem številu in glasno na stadionu Santiago Bernabeu pomagajo Realu v finale.

"Vi ste tisti, ki morate dobiti tekmo," je v klubskem videu poudaril Francoz. Stadion, na katerem bo Real lovil zaostanek 1:2 s prve tekme na Bavarskem, bo seveda razprodan, saj je časnik As poročal, da je bilo v ponedeljek zjutraj na prodaj le še 50 vstopnic.

Po mnenju medijev je Zidane pravi, da poziva na pomoč navijače. Prav on je bil tisti, ki je ekipo popeljal do zadnjega naslova v tem tekmovanju, ko je pred 10 leti, 15. maja 2002, v Glasgowu dosegel zmagoviti gol za slavje z 2:1 nad nemškim Bayerjem iz Leverkusna.

Tudi leta 2002 je Real igral z Bayernom, takrat v četrtfinalu, in prvo tekmo izgubil z 1:2, nato pa na povratni slavil z 2:0. Dodatno samozavest pa je Realu dalo tudi slavje na zadnjem gostovanju pri Barceloni na Nou Campu (2:1), kjer so z novimi tremi točkami in zmago nad branilcem naslova Lige prvakov in španskega prvenstva naredili tako rekoč odločilni korak k letošnjemu domačemu naslovu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.