Zidane se je vrnil na klop

Foto: EPA
Foto: EPA
Mednarodno športno razsodišče je Zinedinu Zidanu začasno dovolilo opravljanje trenerskega posla.
Oglej si celoten članek

Potem ko je nekdanji nogometni zvezdnik Zinedine Zidane po odločitvi španske nogometne zveze ostal brez možnosti opravljanja trenerskega dela, je zdaj Mednarodno športno razsodišče (Cas) v Lozani odločilo, da "Zizou" lahko trenira B ekipo madridskega Reala, dokler ne bo sprejeta dokončna odločitev o kazni.

Španska nogometna zveza je sicer za tri mesece suspendirala Francoza, ki ni imel ustrezne trenerske licence, pristojnim oblastem pa ga je prijavil predsednik španskega nacionalnega centra za izobraževanje trenerjev Miguel Galan. Madridski Real in Zidane sta se nato pritožila na Cas, slednje pa je danes sporočilo, da bo dokončne odločitve Zidane še lahko dela kot trener.

Madridski klub se je sprva pritožil na krovno domačo nogometno zvezo, ker pa ni bil uspešen, se je obrnil še na Cas. Real spodbija odločitev španske zveze, da Zidane nima licence, saj naj bi mu njegova v Franciji pridobljena licenca omogočala delo tudi v Španiji na ravni, kjer igra B ekipa Reala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.