Zidane sprejel novo službo

Foto: Epa
Foto: Epa
Bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane naj bi poročanju ljudi, ki so si blizu z družino Agnelli, odšel v Torino k svojemu nekdanjemu klubu Juventusu.
Oglej si celoten članek

Zinedine Zidane je po treh zelo uspešnih letih, v katerih je vsakič osvojil Ligo prvakov, zapustil mesto glavnega trenerja Real Madrida.

Pojavila so se mnoga ugibanja, kje bo nadaljeval kariero, popularni Zizou pa naj bi presenetil nogometno javnost, saj se bo po poročanju ljudi, ki so si blizu z družino Agnelli, lastniki Juventusa, odločil za svoj nekdanji klub, kjer bo postal svetovalec športnemu direktorju Fabiu Paraticiju. Svojo novo vlogo naj bi prevzel oktobra.

Med italijanskimi mediji so se že pojavila ugibanja, da je to samo prvi korak pri prevzemanju mesta glavnega trenerja, ki ga zaenkrat drži Massimiliano Allegri. Zidane naj bi tako dobil čas, da se spozna z ekipo, vzpostavi svoj sistem delovanja v klubu ter pripelje igralce, ki si jih želi, ko pa bo Allegri zapustil klop Stare dame, preprosto prevzame vodenje prve ekipe.

Foto: Profimedia Zidane

Zizou sicer velja za Juventusovo legendo, saj je črno-beli dres Stare dame nosil med leti 1996 in 2001. V tem času je za Bianconere zbral 209 nastopov, na katerih je dosegel 39 zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.