Zidane že pripeljal prvo drago okrepitev

Foto: Profimedia
Po vrnitvi francoskega stratega bo španski velikan prevetril svojo zasedbo.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je v ponedeljek na mesto prvega trenerja znova ustoličil Francoza Zinédina Zidana, danes pa je sporočil, da se je s portugalskim Portom dogovoril za prestop 21-letnega brazilskega obrambnega nogometaša Éderja Militãa. Real bo zanj odštel 50 milijonov evrov, v Madrid pa bo prišel po koncu te sezone.

Klub potrdil Real ima novega - starega trenerja

48-letni Zidane je v ponedeljek na trenerskem mestu zamenjal Argentinca Santiaga Solarija. Pod njegovim vodstvom je španski kraljevski klub po obračunih z nizozemskim Ajaxom izpadel v osmini finala Lige prvakov, v španskem prvenstvu pa je na tretjem mestu za Barcelono in mestnim tekmecem Atléticom.

Foto: Epa Zinedine Zidane Real Madrid

Real je pod vodstvom Zidana trikrat zaporedoma slavil v Ligi prvakov med letoma 2016 in 2018. Pred slabimi desetimi meseci ga je zapustil, pred dnevi pa se je znova vrnil na Santiagu Bernabéu in podpisal pogodbo do 30. junija 2022.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.