Zinedine Zidane se je odpovedal sinu

Foto: Profimedia
Za Enza Zidana ni mesta pri kraljevem klubu.
Oglej si celoten članek

Enzo Zidane, sin nekdanjega francoskega nogometnega zvezdnika in zdajšnjega trenerja Reala Madrida Zinedina Zidana, zapušča kraljevi klub, saj je s španskim prvoligašem Deportivom Alavesom podpisal triletno pogodbo.

Pri baskovskem klubu so danes zapisali, da bodo 22-letnega napadalca kot novo okrepitev navijačem uradno predstavili prihodnji teden.

Enzo Zidane je nastopal za mlado in drugo ekipo madridskega Reala, na pokalni tekmi pa je bil v zvezdniški ekipi Cristiana Ronalda in druščine ter je v edinem nastopu za prvo ekipo dosegel tudi en gol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.