Živa prva polfinalistka

Foto: Žurnal24 Živi Vadnov nogomet očitno nikakor ni tuj.
Nekdanja miss Slovenije Živa Vadnov si je prva priigrala polfinalno vstopnico v nogometni stavnici Žurnala24, čeprav je stavila na zmago Cristiana Ronalda in njegove Portugalske.
Oglej si celoten članek

A ker je Živa Vadnov napovedala, da bodo varovanci Luiza Felipeja Scolarija zmagali z 2:0, je bila bližje končnemu izidu (zmaga Nemčije s 3:2) kot Sara Iskovič, ki je verjela, da bodo evropski Brazilci ugnali elf kar s 3:1. Tako se je v četrtfinalu poslovila plavalka, ki je prav tako kot Portugalci blestela v predtekmovanju. Živa bo tekmeca v polfinalu dobila danes. Tako Aleksander Svetelšek kot Borut Pahor sta stavila na zmago Hrvaške. Da se le ne bo ponovila zgodba Portugalske ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.