Življenje je lepo

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Sergeja Stefanišin, za soigralke in prijateljice Serdža, velja za eno največjih "fac" na Krimu. Tokrat je rokometašica iz Kočevja gostovala v rubriki Druga plat.
Oglej si celoten članek

Izkušena krimovka Sergeja Stefanišin je v klubu z Galjevice že osem sezon in tudi v reprezentanci je postala že inventar, saj je zbrala več kot 150 nastopov v majici z državnim grbom. V svoji karieri je poleg Krima nastopala še za Kočevje, Olimpijo, Piran, Rijeko in Podravko. Obožuje televizijo, morje, pred tekmo pa vedno je špagete. Njeno geslo je "Življenje je lepo, naj takšno tudi ostane".
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.