"Življenje v Manchestru je mala katastrofa"

Foto: EPA
Foto: EPA
Prvi mož na klopi Manchester Uniteda ni zadovoljen z razmerami v katerih trenutno živi.
Oglej si celoten članek

Jose Mourinho je dejal, da je njegovo življenje v Manchestru podobno mali katastofi. Sloviti portugalski strateg od podpisa pogodbe z rdečimi vragi živi v prestižnem hotelu Lowry, a mu to ni povsem pogodu.

Motijo ga predvsem številni fotografi, ki spremljajo vsak njegov gib: "Včasih si želim le prečkati most in oditi v restavracijo, a tega ne morem. To je res slabo. Zame je vse skupaj mala katastrofa. Nekjkrat bi rad odšel na sprehod, a tega ne morem početi."

Mourinho, ki zasluži 10 milijonov funtov na leto, še išče stanovanje v katero bi se preseli, pogreša pa družino. Slednja je ostala v Londonu: "Realnost je pač takšna, da bo hčerka naslednji teden dopolnila 20, sin pa bo čez nekaj mesecev star 17 let. Sta normalni osebi. Univerza v Londonu, nogomet v Londonu, prijatelji ... Sta v letih, ko ne tekata več za mano. Prvič naša družina živi drugače."

Mourinhu sicer pri Unitedu ne gre vse po načrtih. MInuli konec tedna je Portugales s kar 0:4 klonil proti svojemu nekdanjemu klubu Chelseaju, v Premier League pa po devetih kolih zasedajo rdeči vragi le sedmo mesto. V osmini ligaškega pokala se bo United nocoj pomerili z mestnim tekmecem Cityjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.