''Zjutraj brez službe''

Foto: EPA
Foto: EPA
Navijači Manchester Uniteda so na mestnem derbiju, ki se je končal s prepričljivo zmago rdečih vragov (4:2), zbadali gostujočega trenerja Manuela Pellegrinija.
Oglej si celoten članek

''Zjutraj brez službe,'' je odmevalo s tribun Old Trafforda, kjer se je Manuelu Pellegriniju dodobra zatresel stolček na klopi Manchester Cityja.

Meščani so naskakovali peto zaporedno zmago proti mestnemu tekmecu, a tokrat se je tekma končala po notah Uniteda (4:2), ki je dobil prvi mestni derbi pod vodstvom nizozemskega stratega Louisa van Gaala.

Pellegrini se je s porazom dokončno poslovil od naslova državnega prvaka, City pa bo sezono končal brez osvojene lovorike. Gre za velik udarec, če upoštevamo zajetne investicije, ki jih je angleški prvoligaš lani namenil novim okrepitvam.

Navijači Uniteda, ki se dobro zavedajo negotovega položaja, v katerem se je znašel Pellegrini, so čilenskemu strategu skandirali: ''Zjutraj brez službe.''

Manchester City je izgubil tri od zadnjih štirih ligaških tekem in se na lestvici nahaja na četrtem mestu, kjer ima zdaj štiri točke zaostanka za Unitedom in pet točk prednosti pred Southamptonom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.