Zlatan blizu prestopa v Barcelono

Foto: Žurnal24 Ibrahimović se te dni z Interjem mudi na pripravah v Kaliforniji, kjer bodo 21.
Inter je potrdil, da se z Barcelono prav zdaj dogovarjajo o prestopu Zlatana in Eto'oja. Iz Milana v Katalonijo je že odšel Maxwell, v nasprotno smer pa naj bi šel še Hleb.
Oglej si celoten članek
 
 

Če bo res odšel, bo v prestop vključen Eto'o.

Massimo Moratti

 
Inter Milan in Barcelona sta se v sredo zvečer dogovorila o prestopu branilca Maxwella iz lombardijskega v katalonski klub. A s tem se pogovori pred Massimom Morattijem in Joanom Laporto oziroma Txikijem Beguiristainom še niso končali. Zadnja se še vedno mudita v Milanu. Inter je v petek dopoldne potrdil, da je zdaj tema pogovorov morebiten prestop napadalca Zlatana Ibrahimovića. Milančani pa ne bodo zgolj prodajali, saj naj bi se po poročanju Sky Sports v nasprotno smer podal vezist Alexander Hleb in morda tudi napadalec Samuel Eto'o. "Dorekli smo prestop Maxwella, zdaj se bližamo koncu dogovorov o prestopu Hleba. Govorimo pa še o dveh prestopih, o Ibrahomovićevem in Eto'ojevem. Obstaja možnost, da si ju izmenjamo," je dejal Moratti. "Kakšna je verjetnost, da Ibrahimović res odide? Na to še ne morem odgovoriti. Treba bo počakati. A če bo res odšel, bo v prestop vključen Eto'o." To so uradni podatki. Zdaj pa še neuradni: Inter naj bi v zameno za Zlatana dobil 40 milijonov evrov in Eto'oja, medtem ko naj bi bil Hleb za eno leto posojen v Milano. Katalonski dnevnik Sport govori o že sklenjeni pogodbi (menjava Zlatana in Eto'oja), medtem ko so pri časnikih Mundo Deportivo, AS in Marca nekoliko previdnejši.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.