Zlatan Ibrahimović s premiernim videom zlomil TikTok

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Švedski nogometaš balkanskih korenin Zlatan Ibrahimović je včeraj zvečer objavil svoj premierni video na vse bolj popularnem družbenem omrežju TikTok. "Uganite, kaj ... Zlatan je tu," je zapisal ob videu, ki si ga je v 20 urah ogledalo več kot osem milijonov uporabnikov.
Oglej si celoten članek

Po Facebooku in Instagramu se je 41-letni Zlatan Ibrahimović, trenutno član AC Milana, odločil še za en korak pri grajenju svoje marketinške znamke. Odprl je profil na družbenem omrežju TikTok in v otvoritvenem videu, dolgem 45 sekund, navdušil. 

@zlatanibrahimovic @tiktok guess what?! I’m here!!!! #zlatanibrahimovic ♬ original sound - Zlatan Ibrahimovic
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.