Zlatan Ibrahimovič znova blestel z izjavo

Foto: EPA
Foto: EPA
Zlatan Ibrahimović po koncu sezone namerava zapustiti PSG. Dejal je, da ostane le v primeru, da na mesto, kjer je zdaj Eifflov stolp v Parizu, postavijo njegov kip.
Oglej si celoten članek

PSG si je že dva meseca pred koncem prvenstva zagotovil naslov francoskega prvaka. Na zadnji tekmi proti Troyesu so Parižani slavili s kar 9:0, Zlatan Ibrahimović pa je štirikrat zatresel mrežo nasprotnika. Navijači kluba iz Pariza se zdaj predvsem ukvarjajo s tem, ali bo 34-letni švedski napadalec še naprej nosil dres Paris Saint-Germaina.

"Tako kot razmišljam sedaj, je le malo možnosti, da ostanem. Ne sprašujte me, kam bom odšel. S PSG imam še mesec in pol pogodbo in v tem času želim uživati. Ne samo jaz, ampak tudi vsi soigral, z njimi imam odličen odnos," je dejal Ibra in v svojem stilu nadaljeval: "Če zamenjajo Eifflov stopl z mojim spomenikom, obljubljam, da bom ostal. S klubom želim osvojiti Ligo prvakov, o prihodnosti pa se bom odločil po koncu evropskega prvenstva."

Katarski bogataš  Nasser Al-Khelaifi je sicer obljubil, da se bo z Ibrahimovićem pogovirl o podaljšanju sodelovanja. "Pariz je čaroben, takšen pa je tudi Ibra. Vsi si želijo, da bi Zlatan ostal, seveda se bomo pogovarjali," pravi  Al-Khelaifi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.