Zlatan ima novo ljubico vredno nekaj milijonov

Foto: Epa zlatan ibrahimović
Zlatan Ibrahimović bo imel kaj početi čez poletje.
Oglej si celoten članek

Napadalec ameriškega kluba La Galaxy se je svojim sledilcem na Instagramu pohvalil z novo, 30 metrov dolgo jahto. "Še malo in bo končana ...," je zapisal 36-letni Šved ob fotografiji izdelka znanega italijanskega  podjetja Ferretti.

Model Riva 100 Corsaro so začeli izdelovati v letu 2016, začetna cena pa znaša nekaj manj kot sedem milijonov funtov. Jahta ima na obeh straneh velika okna, ki omogočajo naravno svetlobo in spektakularni pogled iz kabine. Na ladji je velik klub, garaža velika 4,45 metra, ki vsebuje jet ski, koktejl bar ...

Na jahti je prostora za 10 ljudi, močni motorji pa omogočajo hitrost tudi do 29 vozlov. 

Pred devetimi meseci so pri podjetju Ferretti, ki se ukvarja tudi z avtomobili in težkimi stroji, na Instagramu že objavili novico, da jih je v La Speziji, kjer proizvajajo modele Riva, obiskal nekdanji švedski rprezentant. Ta bo zdaj kmalu dobil v roke novo dragoceno igračo. Ob neigranju na svetovnem prvenstvu bo imel zanjo tudi dovolj časa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:24 3. Junij 2018.

    A ni bolj pametnih novic, kot da reklamirate tega opankarja?

  • 10:22 3. Junij 2018.

    "...je zapisal 36-letni ŠVED"... ŠVED? A res? To je približno tako, kot tista: "sem osel Franci. Rojen sem v Lipici. …

  • 10:08 3. Junij 2018.

    Ker nima v glavi nic oz vakuum,si pac mora kupiti pozornost na tak nacin

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.