Zlatan: "Ko gre žoga proti Novi ..."

Foto: Reuters Zlatan Ljubijankić bo še naprej trdo delal na treningih in čakal na novo priložn
Zlatan Ljubijankić je prvo tekmo svetovnega prvenstva proti Alžiriji začel na klopi. Proti ZDA pa je napadalec Genta začel v prvi postavi in zaupanje selektorja Keka upravičil z zadetkom.
Oglej si celoten članek

Zlatan Ljubijankić je na tekmi proti Združenim državam Amerike (ZDA) upravičil zaupanje selektorja. Matjaž Kek mu je dal prednost pred Zlatkom Dedićem, 26-letni Ljubljančan pa se mu je zahvalil z golom.

V napadu je tako Ljubijankič dobil priložnost ob najboljšem strelcu trenutne generacije Milivoju Novakoviću. "Novaković je zelo dober napadalec, eden boljših kar jih je Slovenija kdajkoli imela. Nase veže nasprotne igralce in je nam drugim lažje. Z njim mi je zadovoljstvo igrati. Ko gre žoga proti njemu moram le steči v prostor,“ se je nasmehnil nekdanji napadalec Domžal.

"Meni je trening glavna informacija,“ je o tej alternaciji v prvi enajsterici povedal Kek. "Razumem veliko željo Dedića, da bi igral. Pred tekmo sva se dolgo pogovarjala,“ je obrazložil vodja slovenskega strokovnega štaba, ki se je z idejo Ljubijankića v prvi postavi igral že pred tekmo z Alžirijo.

Napadalec belgijskega Genta pa je bil zadovoljen, da je dobil priložnost, a zatrjuje, da ga to ne bo uspavalo. "Za vsako tekmo se vsi napadalci pripravljamo, kot da bomo začeli. Tudi selektor preskuša vse mogoče variante. Nihče nima zagotovljenega mesta v prvi postavi. Še naprej bom trdo delal na treningu in čakal na priložnost,“ opozarja Zlajo, ki je zadetek na tekmi z ZDA posvetil hčerki Adelini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.