Zlatan odšel v slogu, Berić brez Evrope

Foto: EPA
Foto: EPA
V zaključku francoskega prvenstva je St. Etienne ostal brez mest, ki vodijo v evropske pokale.
Oglej si celoten članek

Paris SG si je že pred dvema mesecema zagotovil naslov prvaka, na zadnji tekmi je nadigral Nantes (4:0). Z dvema goloma se je od Ligue 1 poslovil Zlatan Ibrahimović, v letošnji sezoni je zabil 38 prvenstvenih zadetkov.

Tretje mesto in s tem kvalifikacije Lige prvakov si je z zmago nad Montpellierjem (2:0) zagotovil AS Monaco. Četrto mesto je pripadlo Nici, Lille pa je z zmago pri St. Etiennu (0:1) skočil na peto mesto in si tako priigral pravico do igranja v Ligi Evropa. Robert Berić, ki se vrača po poškodbi, je za St. Etienne vstopil v 67. minuti.

Poleg že prej odpisanega Troyesa sta izpadla sta izpadla še GFC Ajaccio in Reims. Korzičani so klonili v Lorientu (1:0), Reims pa se bo preselil v Ligue 2 kljub zmagi nad Lyonom (4:1), saj je tri točke proti Angersu (Denis Petrić je sedel na klopi) vpisal tudi Toulouse (2:3).

Ligue 1, 38. kolo:

Paris SG - Nantes 4:0 (2:0)
Reims - Lyon 4:1 (2:0)
AS Monaco - Montpellier 2:0 (2:0)
Guingamp - Nice 2:3 (1:2)
St. Etienne - Lille 0:1 (0:1)
Angers - Toulouse 2:3 (1:0)
Lorient - GFC Ajaccio 1:0 (1:0)
Caen - Bordeaux 1:0 (1:0)
Rennes - Bastia 1:2 (0:1)
Troyes - Marseille 1:1 (1:0)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.