Zlatan še drugič zapored brez naziva švedski nogometaš leta

Foto: Epa
Foto: Epa
Lindelöf še drugo leto po vrsti izbran za švedskega nogometaša leta.
Oglej si celoten članek

Branilec angleškega nogometnega prvoligaša Manchester Uniteda Victor Lindelöf je drugo leto po vrsti švedski nogometaš leta. Na slovesnosti je dobil še nagrado za najboljšega obrambnega igralca leta. Zlatan Ibrahimović je postal najboljši napadalec leta.

Foto: Profimedia Victor Lindelof

Lindelöf je šele drugi nogometaš po letu 1946, ki je dobil nagrado švedski nogometaš leta dve leti po vrsti. Ibrahimović jo je prejel 10 let po vrsti, skupno pa enajstkrat. Zvezdniški napadalec je švedski napadalec leta postal štirinajstič.

Najboljša švedska nogometašica leta je Caroline Seger.

Vrača se v... Komisar lige razkril novo Ibrahimovićevo destinacijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.