Zlatan si je premislil, želi ostati

Foto: EPA
Foto: EPA
Čeprav je vse kazalo ma odhod Zlatana Ibrahimovića iz pariškega kluba, naj bi Šved zdaj zaprosil PSG še za eno leto igranja v ekipi.
Oglej si celoten članek

Zlatan Ibrahimović naj bi poskrbel za nenavaden preobrat. La Gazzetta dello Sport in Tuttomercatoweb sta zapisala, da je sloviti napadalec odstopil od predvidene selitve v Premier League. Še eno sezono naj bi si želel ostati član PSG, nato pa naj bi se preselil v Katar.

Po izpadu v četrtfinalu Lige prvakov naj bi Šved zaprošil še za eno leto v glavnem francoskem mestu, v naslednjem letu pa naj bi ga na arabskem polootoku pričakala astronomska pogodba. A glavno besedo ima zdaj PSG, ki se je že celo sezono pripravljal na Švedovo slovo, v ta namen pa si želi pripeljati vrhunskega napadalca.

Lastnikom francoskega prvaka sicer finančno zagotovo ne bi bilo težko odšteti še enoletno plača za izjemnega švedskega reprezentanta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.