Zlatanov šov zasenčil debi Pogbaja

Foto: EPA
Foto: EPA
Manchester United je v drugem krogu Premier League premagal Southampton (2:0) in pred nadaljevanjem ligaškega konca tedna zaseda vrh angleške lestvice.
Oglej si celoten članek

Manchester United je po zmagi nad AFC Bournemouthom uspešno nadaljeval novo sezono angleškega prvenstva in s šestimi točkami ter tekmo več kraljuje na vrhu razpredelnice.

Tekmo s Southamptonom je odločil Zlatan Ibrahimović, ki je v 36. minuti zadel z glavo, v 53. pa z bele točke postavil končnih 2:0 v korist rdečih vragov.

Prvič po vrnitvi na Old Trafford je v začetni postavi Joséja Mourinha zaigral najdražji nogometaš vseh časov Paul Pogba. Francoski napadalni vezist je v 13. minuti poskusil s strelom, ki ga je zlahka ukrotil vratar Fraser Forster.

Pogbaju se prvi dotik na tekmi ni najbolje posrečil, v nadaljevanju pa se je otresel nervoze in odigral dobro tekmo.

Premier League, 2. krog:

Manchester United : Southampton 2:0 (1:0)
Ibrahimović 36., 53/11m

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.